Young Energy Quest: Konkurrencen er skudt i gang

Er bæredygtighed og energi en del af din naturfagsundervisning, eller vil du gerne have, at den bliver det? Så er Young Energy Quest-konkurrencen noget for dig.

Konkurrencen er netop skudt i gang, og deltagerne har fået udleveret materialet til opgaven.

Der er dog ingen grund til at krølle tæer af ærgrelse over, at du var for sent ude med at melde klassen til - du kan stadig nå det.

Finalisterne rejser gratis

Du bestemmer selv, hvor meget tid, der skal afsættes til arbejdet med opgaven - den skal bare afleveres den 22. marts.

Finalen afholdes den 11. april 2013 i Vejle. Bliver man udvalgt til finalen, vil man få alle udgifter til transport dækket
De 10-15 klasser, som har løst opgaverne bedst og har fundet de mest interessante og innovative løsninger på virksomhedernes problemstillinger, vil blive udvalgt til finalen.

Flotte præmier

Young Energy Quest er for alle grundskolens udskolingsklasser og for de respektive ungdomsuddannelser (STX, HTX og EUD), fra Region Syd, Midt og Nord.

Opgaverne er formuleret i samarbejde mellem de tre store virksomheder DONG Energy, Grundfos og Siemens samt folkene bag Naturfagsmaraton og Young Energy Quest.

Elevernes løsninger er af stor interesse for virksomhederne, som også vil være med på finaledagen for at bedømme projekterne.

De tre bedste løsninger vinder henholdsvis 10.000, 5.000 og 2.000 kroner.

Målgruppe

Region Midtjylland
Region Nordjylland
Region Syddanmark